Syd Afrika

                                  Fra den 30. januar til 10. februar 2009

Der skulle ikke lang betænkningstid til, for at vi  sagde "ja tak", da vi i efteråret 2008 fik tilbudet om,  at overtage to pladser, som var blevet ledige  på en jagtrejse til Syd Afrika i februar måned 2009. Nærmere betegnet Mayogi jagtsafari, som ligger ca. 90 km nordvest for Port Elisabeth, i den sydøstlige del af Syd Afrika. Vi skulle bruge fem dage på at jagte på Mayogi, og derefter tre dage med kørsel af Garden Route ned til Cape Town, hvorfra vi skulle flyve hjem. Det blev en tur, som overskyggede enhver forventning på alle områder, og jeg tror det er den hurtigste, men bedste beslutning vi nogen sinde har taget. Det blev en tur med kammeratligt sammenhold, som har knyttet stærke bånd, fine jagtoplevelser for dem der gik på jagt, en helt ubeskrivelig natur og for mig de største og fleste fugleoplevelser, jeg nogensinde har haft.
   
Den 30. januar kl. 6.50 mødtes otte forventningsfulde turister, for at tage toget fra Hurup station til Københavnshavns lufthavn. Vi skulle mellemlande i Frankfurt, for derfra at flyve hele natten til Johannesburg, hvor vi skulle lande kl. 8,30 lørdag morgen. Efter fire en halv times ophold dér, skulle vi så videre til Port Elisabeth.
   
I Port Elisabeth blev vi hentet af Arno og Anton fra Mayogi lodge.

Mayogi råder over et 40.000 ha. stort jagtområde.

   
Sol, blå himmel, palmetræer og ca. 30 gr. varme. Det var vores første indtryk af Sydafrika.
   
Allerede i lufthavnen fik jeg mine første nye fuglearter.

Her en Cape Vipstjert, (Motacilla capensis) Cape Wagrail

   
Lørdag den 31. januar midt på eftermiddagen, var vi endelig fremme på Mayogi lodge.

Udsigt fra vores værelse!

   
 
   
Efter indkvarteringen på Mayogi lodge, var der indskydning af rifler.

Eventyret var begyndt.

   
                                  Tilbage til forsiden                                                                                                    Fortsæt til 1. februar