Rul ned på siden for at se nyeste billeder og videoer.


Den 5. september fandt jeg denne smukke natsværmer i vores have. Rødt ordensbånd.


Viberne samler sig i store flokke nu. Det er efterår.


Da vi kom om til Han Vejle skjulet gik der en ung Fiskehejre i kanalen. Den prøvede vi også at komme tæt på.


Den 20. september dukkede der en Alm. Delfin op ved Vildsund. Ivan og jeg kørte derned. Det var næsten som at gense Flipper fra tv da jeg var barn.


Ind i mellem spillede den bold med en Vandmand.


Den 22. september var jeg igen med Jens Jørgen ude for at se Kronhjorte. Da de svigtede kørte vi til Vejlerne. Her der der altid noget at se.


Krikand ved Han vejle.


Hvid vipstjert ved Han vejle.


Kortnæbbet gås. Lund fjord.


Den 9. september. Pindsvinene er blevet meget talrige i vores have. Det er hyggeligt når de kommer frem i dagslys.


Den 10. september var jeg med Jens Jørgen ude for at se efter Kronhjorte. De er stadig i brunst og han vidste, hvor vi måske kunne være heldige at se en stor hjort. Vi var meget heldige. Vejret var perfekt. Mødet med skovens konge og det bløde aftenlys gjorde det til en ubeskrivelig oplevelse.


Han var stor indtil vi mødte den rigtig store.


Den 15. september var jeg i Hanstholm for at se/hjælpe Jens Jørgen med ringmærkning. Mens vi var ved fyrhaverne ringede Leo Salmonsen fra minkfarmene, at han havde Høgesanger. Vi skyndte os at tømme nettene og kørte derned, hvor vi nåede at se den inden fik sin frihed.


Den 19. september havde Hans Hernik og jeg tur med fuglestudiekredsen til Vejlerne. vi gik ud til Lund fjord stod der en sølvhejre på taget af det nye udsigtshus. Vi prøvede forsigtigt hvor tæt vi kunne komme den inden den fløj.Dobbelt bekkasin,Lund FjordDer er gang i foderpladsen og jeg nyder de mange fugle. En af mine favoritter er helt klart Spætmejsen. 


Blåmejsen er talrig men også charmerende.


Den 28. september. De sidste måneder har Jens Jørgen ringmærket hos os et par gange om ugen. Der dukker stadig overraskelser op. I dag var det Ringdrossel.


Ringdrossel


Lille Gråsisken


Den 29. september. Hvert efterår dukker der sjældenheder op som den Hvidbrynede Løvsanger. Det er en Sibirisk art, som af og til optræder på det man kalder omvendt træk. I år har den fundet vores have, hvor vi hørte den første gang den 24. I dag lykkedes det at få et billede af den. Desværre langt væk og i modlys.


Den 30. september. Mens vi ringmærkede blev der pludselig meldt Langnæbbet sneppeklire ud fra Agger Tange. Vi fik hurtigt pakket nettene sammen og kørte derud. Og vi var heldige at få set den lille amerikanske vadefugl. Et nyt kryds til mig.


Det er Sneppekliren til højre.


I midten


Flyvende sammen med Stære