Skægmejse, hun


Grå krage


Rørhøg, hun


Rørhøg, han


Rørspurv, han


Blåmejse


Blåhals


Rørdrum


Bjergvipstjert


Spætmejse


Bogfinke, han.


Bogfinke, hun.


Rødhals


Sumpmejse


Egern


Ved Non Mølle havde Grågæssene fået gæslinger.


De hvide Anemoner stod i fuld flor.


De første sommerfugle nød også forårssolen. Her er det en Aurora, han.


17. april. Det er tiden hvor Ringdroslerne passerer landet på træk. Jeg har mit skjul oppe i håbet om at være heldig at få billeder af dem. Desværre var de på den anden side af læbæltet og derfor ikke nemme at få billeder af. Men et par stykker bliev det da til, godt nok med lidt grene foran. Ringdrossel.


Den 17. april. for et  stykke tid siden fik Ivan ny bil. Jeg havde endnu ikke prøvet at køre den, så jeg foreslog at vi kørte en tur ud på Agger Tange. Der er en god lang strækning uden så meget trafik. På vej ud opdagede jeg pludselig en Mosehornugle. Det skulle skulle selvfølgelig fotograferes. Desværre var den i modlys. Det syntes jeg tit fuglene er.


Mosehornugle


Den 23. april var jeg en tur i Vejlerne. Jeg skulle lige se om jeg kunne få nogel billeder af Rørhøgene. Det endte dog med at Rørhøgen var den jeg fik færrest billeder af. 


Løvsanger


Den 16. april kørte jeg, sammen med Jens Jørgen til Hald. Det var et fantastisk vejr og vi fik rørt kameraerne. Selv om vi stadig har koronakrise, og vi fortsat skal være meget forsigtige, var der dejligt endelig at være på tur igen. 


Isfuglen var den første der sad model.


Fortsæt til april måned side 3. Klik her, eller gå tilbage til april måned side 1. klik her.