Rul ned på siden for at se nyeste billeder og videoer.


Den 3. oktober mødtes jeg med Susanne Primdahl på Agger Tange. Det var det smukkeste efterårsvejr man kunne ønske sig. Vi så ikke så mange fugle, som vi havde forventet, men fik en dejlig venindesnak.


Gulspurv

Gransanger


Brombærmåler, larve.


Senere på dagen fik jeg kigget ud af vinduet og så en lidt mystisk fugl sidde i nøddeautomaten. Ved nærmere eftersyn kunne jeg se det var en Halsbåndsmus. Sjovt at se, hvordan den bruger halen til at holde fast med.


Den 7. oktober satte en lille flok af vores mange stære sig i rønnebærtræerne. Smukkere efterårsmotiv kan man næsten ikke ønske sig. En lille tur til Hanstholm sammen med Lisbeth. To Sorthovedet måger i havnen var det mest ophidsende.

Den 14. oktober. Efter nattens storm havde vi forventet at der var mange fugle i Hanstholm.Sammen med Hans Henrik kørte jeg forventningsfuldt derop. Men snydt. Ikke mange fugle, og slet ikke nogen sjældne. Vi spiste vores rundstykker ved Roshage. De var til gengæld gode. Vi kørte ud til minkfarmene, hvor vi mødtes med Jens Jørgen. Vi gik alle tre en dejlig tur i det spændene område, hvor hverken Hans Henrik eller jeg har været før. Dejligt med en god guide. Vi rundede havnen på vejen hjem og her lå to Lomvier. Ved slamdepotet så vi to Husrødstjerte


Lomvie

Husrødstjert


Den 17. oktober skinnede solen, for en gangs skyld. Jeg fejrede det med en tur til Agger Tange. En Musvåge blev siddende på pælen mens jeg fotograferede den. Det er de ellers ikke meget for.


Den 18. oktober. Rønnebærrene er modne og der er i år rigtig mange på. Fuglene elsker dem, og hvad er smukkere end røde bær og kønne fugle.


Solsort


Sangdrossel


Sjagger


Også Hvidtjørnens røde bær gør lykke.


Vindrossel


Musvit


Kvækerfinke


Den 21.oktober hvade Lisbeth og bestemt at vi ville en tur til Vejlerne. Det var godt ramt. En fin dag med sol mod den mørke oktoberhimmel. 


skægmejse


Kæmpe flokke af Hjejler. Henrik Haaning havde dagen før talt ca.40.000. Fantastisk.


Knarand


Pibeænder