Rul ned på siden for at se nyeste billeder og videoer.

De sidste dage i november havde der ligget en Søkonge i Hanstholm havn. Jeg har set Søkonge før både i Danmark og på Svalbard, men det kunne jo være sjov at se den i vinterdragt tæt på. Den 1. december var det hæderligt vejr og Ivan var på jagt, så jeg besluttede at prøve lykken. Jeg måtte godt nok lede et stykke tid inden jeg fandt den. Med sine kun 20 cm. fylder den ikke meget i de store havdebasiner. Men det lykkedes til sidst.

COPYRIGHT ©  |   ALL RIGHTS RESERVED

Juledag og tørvejr🎄❤️ Vi fik besøg af en lille flok Halemejser, som fouragerede i vores Elletræer lige uden for stuevinduet. Flokken bestod af 8 stk. med begge racer. Nordlig med helt hvidt hoved og sydlig med mørk stribe. De er desværre bare nærmest umulige at fotografere. Enten sidder de bag grene, eller de hænger med ryggen nedad. Sidder i modlys eller smutter ud af billedet. 😂 Billederne bæger tydelig præg af alle genvordighederne. Men hold nu op hvor er de skønne og det er kun tredie gang vi ser dem på matriklen.❤️


Jagtfalken er en meget sjælden gæst i Danmark. Den yngler på Island, i Norge og i det nordlige Sverige i fjelde og på tundraer. Den dukker af og til op i Danmark og for tiden er der en der holder til i Hansted reservatet. I dag (2. juledag) skinnede solen og jeg kørte derop. Og jeg var heldig at få set den rimelig tæt på.