Rul ned på siden for at se ældre billeder og videoer.

Den Store Hornugle har i flere år ynglet på Mors. Efter at have fået udpeget redestedet var jeg den 17. maj derovre sammen med Lisbeth. Der var 3 unger i reden, som vi kunne se på meget lang afstand uden at forstyrre.

Lørdag den 13. maj.  dag har vi haft tur med BFN's fuglestudiekreds til Skjern Enge. Det blev en rigtig dejlig dag med 77 arter og flot vejr. Vi startede med over 40 Pomeransfugle ved Grønæltevej. Et ganske kort glimt af den Sorte Ibis, som har huseret der nogle dage, kunne føjes til artslisten. Det vrimlede med Gule vipstjerte, som man aldrig kan få nok af. Da meldingen om Hvidskægget sanger kom fra Lyngvig fyr kørte vi derud. Sammen med 20 ornitologer fra hele landet lykkedes det os at få et kort glimt af den. Vi sluttede med Sortterner og Bynkefugl ved Vest Stadil fjord inden vi mætte af dagens mange oplevelser vendte tilbage til Thy.

Pomeransfugl

Gul vipstjert

Gul vipstjert

Fiskehejre

Badende Gulspurv

Den 7. maj skulle vi til konfirmation på Sjælland. Vi kørte tidlig søndag morgen og et af (ryge)stoppene blev ved Nyborg Strand. Det var pænt vejr med sol, så vi gik en lille tur rundt om de små søer, for at få strakt benene. Her var pænt med fugle og jeg benyttede lejligheden til at få rørt fotografiraperatet.

Bynkefugl.

Hvid vipstjert

Stenpikker

Grågæs med gæslinger

Gæslinger

COPYRIGHT ©  |   ALL RIGHTS RESERVED