Rul ned på siden for at se ældre billeder og videoer.

Den 17. november 2016.

12. oktober 2016 blev der ringmærket en Sibirisk Jernspurv på Bornholm. Det var den første i 24 år. den 9. november dukkede der så en op i Hirtshals, som lokkede ornitologer til fra hele landet. Ja, selv fra England. Og hold da op, hvor var den smuk. Der skulle ikke megen overtalelse til fra Hans Henrik før jeg var klar. Kl. 7,00 samlede Hans Henrik og Knud Sloth mig op i Visby og turen gik til Hirtshals. Vi ventede i to en halv time før den lod sig se. Desværre var det i mellemtiden blevet regnvejr, så det var næsten umuligt at fotografere. Samtidig var den også langt væk. Vi var godt tilfredse over bare at have set den og kørte en tur ned på havnen. Inden vi satte kursen sydpå igen, vendte vi lige tilbage for at se, om vi skulle være heldige at få et glimt af den igen. Det regnede nu mere end tidligere, og vi havde næsten opgivet, da jeg så en bevægelse i kanten af nogle buske. Og sandelig om ikke den var der igen. Lidt tættere på end før. Nye billeder og lidt video. De blev ikke optimale, men jeg er rimelig tilfreds når vejret bliver taget i betragtning.

En lille Pibesvanevideo fra 10. november 2016.

Den 10. november 2016. Smukt sol og stille. Jeg var ovre på Brogårdsvej og se til svanerne igen. Det hele tog sig noget bedre ud i sol. Der stod omkring 500 svaner. Ud af dem fandt jeg 10-12 Pibesvaner. Resten var Sangsvaner.

Den 9. november 2016. Vinteren banker på. Frost om natten og snebyger om dagen. Vinden er frisk fra nordøst og det føles meget koldt. Pibesvaner og Sangsvaner er ankommet fra deres yngleområde langt oppe nordpå. Vi kan hører Sangsvanerne det meste af dagen når de flyver ind over. I dag stod der en stor flok på Brogårdsvej. Der var en del Pibesvaner imellem.

Rådyr

Rålam

Lille kobbersneppe

Strandhjejle

Rødben

Sortstrubet bynkefugl

Fjeldvåge

Onsdag den 2. november kom solen endelig på besøg i Thy. Jeg benyttede lejligheden og kørte en tur på Agger Tange over middag.

COPYRIGHT ©  |   ALL RIGHTS RESERVED