Rul ned på siden for at se de ældre  billeder og videoer.

Søndag den 28. februar. Vejret viste sig fra sin pæne side. Solen skinnede og det var 7 varmegrader. Ivan og jeg kørte en tur til Bulbjerg. Her kunne jeg mens vi nød kaffen fotografere Sortmejse og Topmejse. På vejen hjem kom vi næsten tæt på en flok Blisgæs, som gik ved Bygholm Vejle.

Sortmejse ved Ellisbøl.

       Topmejse ved Ellisbøl.

Torsdag den 25. februar tog Lisbeth og jeg til Hald. Vejrudsigten lovede solskin. Vi kørte dog derned i let snefald, men vi var stadig optilmister. Først ved middagstid klarede det op. Isfuglen ville ikke fotograferes, men det lykkedes da at høre Vandstæren synge. Både ved Niels Bugges Kro og ved Rindsholm. Og vi fik en hygggelig dag.

Spætmejse ved Non Mølle

     Musvit ved Non Mølle

    Træløber ved Non Mølle.

Vandstær ved Non Mølle

   Vandstær ved Rindsholm.

Tirsdag den 16. februar. Med "Gråmejserne" på DOF tur til Hald Hovedgård. Vejret var smukt. 5 graders frost i nat, en smuk solopgang og en fin dag med sol og ingen vind. 31 deltagere var mødt op. Vi så bl. Isfugl, Vandstær og Halemejser. Alle tre arter var svære at fotografere pga de mange mennesker.

Isfugl

Is

Halemejse

Halemejse

Fredag den 12. februar. Vejret var nogenlunde klart, men koldt. Lisbeth og jeg kørte en tur til Vejlerne for at se, om der var nogen forårstegn. Det var småt med fugle, men en lille flok Lille Sklalleslugere var dog i forårshumør. Hannerne kurtiserede hunnerne med strittende pandehår. Det havde vi aldrig før set, så jeg tog nogle videoer af dem. Nyd dem nedenfor.