Den 3. september 2015. Der er mange fugle på foderpladssen og der kommer stadig unger til. De sidste dage har der være både Dompapunge og Kernebiderunge. Stærene har snart skiftet til den smukke plette dragt og Grøniriskerne er røde om næbbet. Det afslører at de  har været i Hynenroserne og spist af de store frugter.

Dompapunge og Kernebider
Grønirisk og Kernebider
Stær
Tyrkerdue
Rødrygget tornskade. Ungfugl
Rødrygget tornskade. Hun.

Den 4. september 2015. I dag fik jeg matrikelart nr. 116. Rødrygget tornskade. Både en hun og en ungfugl rastede ved gravhøjen.


Den 7. september 2015. Den Rødryggede tornskade er stadig på matriklen. Desværre blev den forstyrret, da der blev taget kartofler op lige på den anden side af skellet. Det er sidste gang vi har set den.

Rødrygget tornskade

BFN havde fugletur til Harboøer Tange og jeg skulle nå færgen fra Agger kl. 9.20. Heldigvis var jeg i så god tid at jeg kunne stoppe og få et billede af en ung Havørn, som i vandkanten.

Mandag den 21. september kunne Hans Henrik og jeg endelig finde tid til en fugletur. DMI havde lovet flot vejr, men vejrguderne var af en anden mening. Det var overskyet og til middag kom der regn. Vi fik dog lidt billeder af de få fuglearter vi fik. For fuglene var heller ikke særlig samarbejdsvillige. Til gengæld var det Stjerneskud vi spiste i Det gamle Røgeri perfekt.

Skarv
Stenvender
Alm. ryle
Sorthovedet måge. 3 K
Sorthovedet måge.
Sorthovedet måge
Sorthovedet måge
Sorthovedet måge
Sorthovedet måge

Video af Sorthovedet måge i Hanstholm havn den 21. september 2015