Foredrag
   
Ord og toner i fugleperspektiv.
I efteråret 2008 blev vi, Hans Henrik, Birte og jeg, spurgt om vi kunne lave noget til en sogneaften. Der skulle indgå fugle, musik og sang. Vi gik i gang og så blev "Ord og toner i fugleperspektiv" til.
Det blev en stor succes og Jens Dejgaard skrev efterfølgende i Aalborg Stiftsavis.

Se omtalen her

BirteAarup  er kirkesanger ved Vestervig og Agger kirker. Birte er meget interesseret i sange og poesi, og det er derfor hende der finder teksterne til foredragene.

Hans Henrik Larsen er organist i Vestervig, Agger og Hurup kirker. Hans Henrik har gennem sin store viden og interesse for musik, kastet sin kærlighed på fuglesangen, og han er begyndt at  optage deres sang. Han har samtidig kameraet med og leverer derfor både lydfiler og billeder til foredraget.

Se Hans Henriks hjemmeside her

Jeg, Elly Hansen er kirketjener ved Hurup kirke og bruger al fritid på at fotografere fugle. Derfor leverer jeg en stor del af billederne til foredragene ligesom det er mig, der forestår afviklingen af diasshowet.

Ikke to af vore foredrag er ens. Hvert foredrag målrettes årstidens og de lokale fugle.
Vi inviterer publikum til at synge med på sangene, ligesom fuglenes egen sang præsenteres. ind imellem sange og digte fortæller Hans Henrik og Elly fuglefakta, og selvfølgelig krydres det hele med masser af fuglebilleder.

Se et ganske lille uddrag af vores foredrag her

Se vores folder her
   
Foredrag fra vores mange rejser.

At rejse ud i verden er en stor oplevelse. Men at få lov til at  dele  oplevelsen gennem alle mine billeder med andre, er for mig en stor del af det. Derfor tager jeg gerne ud  bl.a. til foreninger, menighedsråd m.fl. når jeg bliver bedt om at fortælle om en af vore rejser.

Vi har efterhånden været mange steder, og jeg har foredrag med power point fremvisning fra bl.a. Grønland, Spanien, Norge,  Østrig, Sydafrika og Namibien.

Fuglene i haven.

Også vores have og foderplads har givet inspiration til at lave et foredrag. Jeg tager gerne ud bl.a. til haveforeninger, og inviterer publikum med på en tur i vores have, hvor vi gennem billeder, lyd og små videoklip følger årstiden i og omkring  haven.
   
   
Tilbage til forsiden