Februar måned 2019

Rul ned på siden for at se ældre billeder og videoer.

 

Lørdag den 16. februar kørte vi, Hans Henrik, Lisbeth og jeg, til Gråsten. Der var i lang tid blevet set Mellemflagspætte. Den er meget sjælden i Danmark, men det ser ud til at den nu breder sig sydfra. Vi havde længe snakket om at køre derned, men turen er lang og det det bare øv, at køre hjem uden at få den at se. Vi tog dog chancen og den var så venlig at komme flyvende og sætte sig i de træer vi stod ved. Vi var bare heldige. :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den 12. februar ringede var Ivan i Hurup. Da han kørte hjem opdagede han en Vandrefalk, som sad i et udgået træ ved Lyngholm. Han ringede til mig og jeg kørte straks af sted. Den sad der nok så flot stadigvæk. Desværre på lidt lang afstand.

 

 

 

Den 11. februar var det rimeligt vejr. Jeg rundede lige Agger Tange, som ikke bød på de store oplevelser. Men da jeg kørte tilbage stod der en Tårnfalk og musede. Den var meget optaget og fangede da også en mus.

 

 

 

 

 

 

 

 

Den 1. februar viste solen sig hen på eftermiddagen. Lyset var smukt og jeg besluttede at bruge en timestid i skjulet. Rødhalsen kom med samme og var vældig fotogen. Inden længe kom også den første Musvåge, og det lykkedes at få billeder af 3 forskellige fugle i den time jeg sad der.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COPYRIGHT © | ALL RIGHTS RESERVED